facebook tracking
Klinik

Vordingborg Dyrehospital

Connect
Velkommen til Vordingborg

Dyrehospital blev bygget i 1980 og blev i 2015 en del af Evidensia familien. Vi ligger i udkanten af Vordingborg i store lyse lokaler på en stor hyggelig grund med gamle frugttræer.

Hospitalet er kendt for professionel og omsorgsfuld behandling og pleje. Vi har tæt kontakt med vores venlige og loyale klientel.

Vi er 3 fuldtidsdyrlæger, 3 veterinærsygeplejersker, en deltid klinikassistent og en havemand. Desuden har vi nogle gange om måneden, 1 dyrlæge fra et af de andre Evidensia hospitaler, der kommer og hjælper os med dagens patienter.

Hospitalets patienter er overvejende primærpraksis patienter, men vi har også henvisninger, dette primært indenfor katte-, nyre- og tandområdet. Vi arbejder med intern medicin og laver elektiv og avanceret bløddelskirurgi. Vi foretager billeddiagnostik i form af røntgen og ultralyd og har vores eget laboratorie.

Som en del af Vordingborg teamet, vil du indgå i en travl og til tider hektisk, men altid hyggelig og sjov hverdag med engagerede og gode kollegaer, hvor fagligheden, samarbejde og god service er i højsæde.

Medarbejdere

Evidensia som arbejdsplads

Vi er ca. 120 medarbejdere nogle i en ung krop, andre med et ungt sind, og vi bestræber os på at få det bedste ud af hverdagen. Derfor holder vi team-dage på klinikkerne, vi fejrer mål og succes i hverdagen, har forskellige sociale og faglige arrangementer som f.eks. vores årlige Evidensia dag og en stor julefrokost for hele Evidensia i Danmark.

Arbejder du allerede hos Evidensia DK?

Hjælp os med rekrutteringen, og find selv din nye kollega!

email
@evidensia.dk
Teamtailor

Karriereside fra Teamtailor