facebook tracking
Klinik

Næstved Dyrehospital

Connect
Velkommen til Næstved

Næstved Dyrehospital ligger i smukke omgivelser blot 5 minutters kørsel fra Næstved by. Hospitalet blev bygget i 2010 og fremstår i dag med topmoderne faciliteter til glæde for væres kære patienter og deres ejere og ikke mindst medarbejdere.  Gennem de seneste mange år har vi specialiseret os indenfor en lang række både medicinske- og kirurgiske specialer.

Vi udfører i dagligdagen rutinemæssige undersøgelser herunder sundhedstjek, billeddiagnostik i form af røntgen og ultralyd, tandbehandlinger, samt elektiv og avanceret bløddelskirurgi.

Hospitalet er udstyret med tandrøntgen, laser-apparat, og skopi-udstyr, som anvendes ved sterilisationer og lidelser i mave-tarm kanalen.

Hvad enten du indgår i teamet af veterinærsygeplejersker eller dyrlæger, vil du opleve en hverdag med gode og engagerede kollegaer, hvor faglighed og god service er i højsæde.

Næstved Dyrehospital er midt i en spændende og udviklende forandringsproces, og har brug for kollegaer, der er innovative og ønsker at være med til at sikre den fortsatte videreudvikling af hospitalet. Vi ønsker kollegaer, der kan se en fremtid på Næstved Dyrehospital, med al den faglige sparring og kompetenceudvikling, der både findes internt på hospitalet og på tværs af alle vores Evidensia klinikker i Danmark.

Evidensia som arbejdsplads

Vi er ca. 120 medarbejdere nogle i en ung krop, andre med et ungt sind, og vi bestræber os på at få det bedste ud af hverdagen. Derfor holder vi team-dage på klinikkerne, vi fejrer mål og succes i hverdagen, har forskellige sociale og faglige arrangementer som f.eks. vores årlige Evidensia dag og en stor julefrokost for hele Evidensia i Danmark.

Arbejder du allerede hos Evidensia DK?

Hjælp os med rekrutteringen, og find selv din nye kollega!

email
@evidensia.dk
Teamtailor

Karriereside fra Teamtailor