Klinik

Kolding Dyrehospital

Connect

Kolding Dyrehospital er et topmoderne dyrehospital i nye og hyggelige rammer.

Hospitalet har specialiseret sig indenfor en lang række både medicinske – og kirurgiske specialer, sådan at der er en smådyrsafdeling for hunde, katte og andre smådyr, og en hesteafdeling.

I smådyrsafdelingen udfører vi rutinemæssige undersøgelser, herunder sundhedstjek, medicinske- og dermatologiske udredninger, billeddiagnostik i form af røntgen og ultralyd, tandbehandlinger, samt elektiv og avanceret bløddels- og knoglekirurgi. Desuden tilbydes kiropraktik og akupunktur.

Hospitalet er udstyret med tandrøntgen, laser-apparat, og skopi-udstyr, som anvendes ved sterilisationer og lidelser i mave-tarm kanalen.

I Hesteafdelingen er der mange faciliteter i form af røntgenudstyr, ultralydscanner, endoskopi (kikkertundersøgelse) til luftveje og mave, samt moderne og avanceret tandudstyr.

Vi tilbyder halthedsudredninger, luftvejsundersøgelser, medicinsk udredning og almindelige som avancerede tandbehandlinger. Derudover tilbyder vi kiropraktik, reproduktionsydelser, øjenundersøgelser, operation for benafvigelser hos føl, og meget mere.

Dele af udstyret i hesteafdelingen er transportabelt, og vi har derfor mulighed for at undersøge hesten på opstaldningsstedet, når det er nødvendigt.

Hvad enten du indgår i teamet af veterinærsygeplejersker eller dyrlæger, vil du opleve en hverdag med gode og engagerede kollegaer, hvor faglighed og god service er i højsædet.

Vi ønsker medarbejdere, der er innovative og ønsker at være med til at sikre den fortsatte videreudvikling af hospitalet. Vi ønsker kollegaer, der kan se en fremtid på Kolding Dyrehospital, med al den faglige sparring og kompetenceudvikling der både findes internt på hospitalet, og på tværs af alle vores Evidensia klinikker i Danmark.

Connect

Connect med os for at holde dig opdateret med nye job.

Alle jobs

Evidensia som arbejdsplads

Vi er ca. 120 medarbejdere nogle i en ung krop, andre med et ungt sind, og vi bestræber os på at få det bedste ud af hverdagen. Derfor holder vi team-dage på klinikkerne, vi fejrer mål og succes i hverdagen, har forskellige sociale og faglige arrangementer som f.eks. vores årlige Evidensia dag og en stor julefrokost for hele Evidensia i Danmark.

Vi tilbyder

 • Uddannelse og videreuddannelse

  Evidensia er en ambitiøs virksomhed med stort fokus på udvikling og faglig sparring.

  Vi arbejder med en anerkendende og systematisk tilgang til uddannelse og udvikling, og du har mange muligheder for en strålende karriere hos Evidensia, hvor du kan videreudvikle dine evner.

  Vi bruger bl.a. undervisning på tværs af klinikkerne foretaget af nogle af Danmarks dygtigste dyrlæger, kurser fra The International Veterinary Academy og har internationale samarbejdspartnere.

 • Ny teknologi og specialudstyr

  Evidensia investerer i fremtiden. Flere af Evidensias klinikker er henvisningshospitaler og har specialudstyr til undersøgelser og operationer. Vi investerer gerne i ny teknologi til gavn for vores medarbejdere, klienter og fremtiden.

 • Et godt fagligt og socialt arbejdsklima

  Hos Evidensia får du en stor selvstændighed i jobbet – og ansvar der følger med din erfaring. Vi har en uformel omgangstone hvor vi lægger vægt på humor og et godt grin i hverdagen.

 • Personalegoder

  Vi tilbyder en sundhedsforsikring fra dag ét, en attraktiv pensionsordning og fem feriefridage der optjenes løbende.

  Derudover er der forskellige personalegoder på den enkelte klinik, f.eks. frugtordning, diverse snacks/drikkevarer og betalt frokost ved særlige lejligheder o.l.

  Vi får løbende flere personalegoder, bl.a. også rabatordninger hos forskellige virksomheder.

Frederikssundsvej 195B
2700 Brønshøj Kørselsvejledning Vis side

Dahlgaard Dyreklinik

Kajerødvej 19
3460 Birkerød Kørselsvejledning dahlgaard@evidensia.dk 45810233 Vis side

Faxe Dyrehospital

Industriparken 11
4640 Faxe Kørselsvejledning faxe@evidensia.dk 56715019 Vis side

Faxe Hestehospital

Industriparken 11
4640 Faxe Kørselsvejledning faxe.hest@evidensia.dk 56715019 Vis side

Karlslunde Dyrehospital

Greve main 41
2670 Greve Kørselsvejledning karlslunde@evidensia.dk 46151525 Vis side

Kolding Dyrehospital

Eliassensvej 5
6000 Kolding Kørselsvejledning kolding@evidensia.dk 75522333 Vis side

Næstved Dyrehospital

Enggårdsvej 2
4700 Næstved Kørselsvejledning naestved@evidensia.dk 55771477 Vis side

Slotsbyen Dyreklinik

Jespervej 96 C
3400 Hillerød Kørselsvejledning slotsbyen@evidensia.dk 48221530 Vis side

Vordingborg Dyrehospital

Kværnvej 8
4760 Vordingborg Kørselsvejledning vordingborg@evidensia.dk 55344949 Vis side

Arbejder du allerede hos Evidensia Dyrehospital A/S?

Hjælp os med rekrutteringen, og find selv din nye kollega!

email
@evidensia.dk
Teamtailor

Karriereside fra Teamtailor