facebook tracking
Klinik

Kolding Dyrehospital

Connect
Velkommen til Kolding

Kolding Dyrehospital er et topmoderne dyrehospital i nye og hyggelige rammer.

Hospitalet har specialiseret sig indenfor en lang række både medicinske – og kirurgiske specialer, sådan at der er en smådyrsafdeling for hunde, katte og andre smådyr, og en hesteafdeling.

I smådyrsafdelingen udfører vi rutinemæssige undersøgelser, herunder sundhedstjek, medicinske- og dermatologiske udredninger, billeddiagnostik i form af røntgen og ultralyd, tandbehandlinger, samt elektiv og avanceret bløddels- og knoglekirurgi. Desuden tilbydes kiropraktik og akupunktur.

Hospitalet er udstyret med tandrøntgen, laser-apparat, og skopi-udstyr, som anvendes ved sterilisationer og lidelser i mave-tarm kanalen.

I Hesteafdelingen er der mange faciliteter i form af røntgenudstyr, ultralydscanner, endoskopi (kikkertundersøgelse) til luftveje og mave, samt moderne og avanceret tandudstyr.

Vi tilbyder halthedsudredninger, luftvejsundersøgelser, medicinsk udredning og almindelige som avancerede tandbehandlinger. Derudover tilbyder vi kiropraktik, reproduktionsydelser, øjenundersøgelser, operation for benafvigelser hos føl, og meget mere.

Dele af udstyret i hesteafdelingen er transportabelt, og vi har derfor mulighed for at undersøge hesten på opstaldningsstedet, når det er nødvendigt.

Hvad enten du indgår i teamet af veterinærsygeplejersker eller dyrlæger, vil du opleve en hverdag med gode og engagerede kollegaer, hvor faglighed og god service er i højsædet.

Vi ønsker medarbejdere, der er innovative og ønsker at være med til at sikre den fortsatte videreudvikling af hospitalet. Vi ønsker kollegaer, der kan se en fremtid på Kolding Dyrehospital, med al den faglige sparring og kompetenceudvikling der både findes internt på hospitalet, og på tværs af alle vores Evidensia klinikker i Danmark.

Medarbejdere

Evidensia som arbejdsplads

Vi er ca. 120 medarbejdere nogle i en ung krop, andre med et ungt sind, og vi bestræber os på at få det bedste ud af hverdagen. Derfor holder vi team-dage på klinikkerne, vi fejrer mål og succes i hverdagen, har forskellige sociale og faglige arrangementer som f.eks. vores årlige Evidensia dag og en stor julefrokost for hele Evidensia i Danmark.

Arbejder du allerede hos Evidensia DK?

Hjælp os med rekrutteringen, og find selv din nye kollega!

email
@evidensia.dk
Teamtailor

Karriereside fra Teamtailor