Klinik

Karlslunde Dyrehospital

Connect

 

Karlslunde Dyrehospital er et af Danmarks mest moderne og ambitiøse dyrehospitaler. Vi har gennem mange år specialiseret os inden for almen og special kirurgi, herunder bløddel, led- og knoglekirurgi.

Vi opererer alle former for frakturer og knoglerelaterede lidelser bl.a. cruciatumrupturer, patellaluxation og diskusprolaps, og foretager kompliceret bløddelskirurgi, f.eks. porto systemisk shunt. Herudover står vi for medicinske udredninger, og har mulighed for at følge patienten, da vi har døgnåbent og mulighed for indlæggelse. Alt dette gør, at vi fungerer som henvisningshospital, og har et godt samarbejde med henvisende dyrlægekollegaer, hvor vi bl.a. holder henvisningsaftener med oplæg fra vor egne dyrlæger.

Udover vores henvisningspatienter betjener vi også primærpatienter og ser en del, der henvender sig for at få en second opinion. Vores døgnvagt for syge og tilskadekommende dyr, tiltrækker også en del patienter uden for normal arbejdstid.

Evidensia Karlslunde Dyrehospital råder over moderne bygninger og avanceret udstyr, herunder bl.a. CT-skanner. Vi har et højt fokus på vidensdeling, kurser og efteruddannelse, og har et arbejdsmiljø der er præget af læring og inspiration – til gavn for den enkelte, virksomheden og ikke mindst vores patienter.

Evidensia Karlslunde Dyrehospital består af et friskt team af dyrlæger, veterinærsygeplejersker, elever og dyrlægestuderende, der hver dag sørger for en hyggelig stemning i et travlt miljø. Vores store team gør det muligt at opnå sparring gennem hele dagen, med dygtige og erfarne kolleger indenfor forskellige felter. Herudover holder vi forskellige sociale arrangementer internt for medarbejderne på dyrehospitalet.

Evidensia Karlslunde Dyrehospitals ligger centralt, hvilket gør det let at komme til hospitalet døgnet rundt. Motorvejen er lige rundt om hjørnet, der er tilknyttet en stor P-plads og bussen kører til døren.

Hospitalet ledes dagligt af Thomas Egelund, som har dedikeret sit praksisliv til at sikre næste generation inden for især kirurgi. 

Besøg os på Facebook og se hvad der sker på Dyrehospitalet.

Connect

Connect med os for at holde dig opdateret med nye job.

Alle jobs

Evidensia som arbejdsplads

Vi er ca. 120 medarbejdere nogle i en ung krop, andre med et ungt sind, og vi bestræber os på at få det bedste ud af hverdagen. Derfor holder vi team-dage på klinikkerne, vi fejrer mål og succes i hverdagen, har forskellige sociale og faglige arrangementer som f.eks. vores årlige Evidensia dag og en stor julefrokost for hele Evidensia i Danmark.

Vi tilbyder

 • Uddannelse og videreuddannelse

  Evidensia er en ambitiøs virksomhed med stort fokus på udvikling og faglig sparring.

  Vi arbejder med en anerkendende og systematisk tilgang til uddannelse og udvikling, og du har mange muligheder for en strålende karriere hos Evidensia, hvor du kan videreudvikle dine evner.

  Vi bruger bl.a. undervisning på tværs af klinikkerne foretaget af nogle af Danmarks dygtigste dyrlæger, kurser fra The International Veterinary Academy og har internationale samarbejdspartnere.

 • Ny teknologi og specialudstyr

  Evidensia investerer i fremtiden. Flere af Evidensias klinikker er henvisningshospitaler og har specialudstyr til undersøgelser og operationer. Vi investerer gerne i ny teknologi til gavn for vores medarbejdere, klienter og fremtiden.

 • Et godt fagligt og socialt arbejdsklima

  Hos Evidensia får du en stor selvstændighed i jobbet – og ansvar der følger med din erfaring. Vi har en uformel omgangstone hvor vi lægger vægt på humor og et godt grin i hverdagen.

 • Personalegoder

  Vi tilbyder en sundhedsforsikring fra dag ét, en attraktiv pensionsordning og fem feriefridage der optjenes løbende.

  Derudover er der forskellige personalegoder på den enkelte klinik, f.eks. frugtordning, diverse snacks/drikkevarer og betalt frokost ved særlige lejligheder o.l.

  Vi får løbende flere personalegoder, bl.a. også rabatordninger hos forskellige virksomheder.

Frederikssundsvej 195B
2700 Brønshøj Kørselsvejledning Vis side

Dahlgaard Dyreklinik

Kajerødvej 19
3460 Birkerød Kørselsvejledning dahlgaard@evidensia.dk 45810233 Vis side

Faxe Dyrehospital

Industriparken 11
4640 Faxe Kørselsvejledning faxe@evidensia.dk 56715019 Vis side

Faxe Hestehospital

Industriparken 11
4640 Faxe Kørselsvejledning faxe.hest@evidensia.dk 56715019 Vis side

Karlslunde Dyrehospital

Greve main 41
2670 Greve Kørselsvejledning karlslunde@evidensia.dk 46151525 Vis side

Kolding Dyrehospital

Eliassensvej 5
6000 Kolding Kørselsvejledning kolding@evidensia.dk 75522333 Vis side

Næstved Dyrehospital

Enggårdsvej 2
4700 Næstved Kørselsvejledning naestved@evidensia.dk 55771477 Vis side

Slotsbyen Dyreklinik

Jespervej 96 C
3400 Hillerød Kørselsvejledning slotsbyen@evidensia.dk 48221530 Vis side

Vordingborg Dyrehospital

Kværnvej 8
4760 Vordingborg Kørselsvejledning vordingborg@evidensia.dk 55344949 Vis side

Arbejder du allerede hos Evidensia Dyrehospital A/S?

Hjælp os med rekrutteringen, og find selv din nye kollega!

email
@evidensia.dk
Teamtailor

Karriereside fra Teamtailor