facebook tracking
Klinik

Karlslunde Dyrehospital

Connect
Velkommen til Karlslunde

 

Karlslunde Dyrehospital er et af Danmarks mest moderne og ambitiøse dyrehospitaler. Vi har gennem mange år specialiseret os inden for almen og special kirurgi, herunder bløddel, led- og knoglekirurgi.

Vi opererer alle former for frakturer og knoglerelaterede lidelser bl.a. cruciatumrupturer, patellaluxation og diskusprolaps, og foretager kompliceret bløddelskirurgi, f.eks. porto systemisk shunt. Herudover står vi for medicinske udredninger, og har mulighed for at følge patienten, da vi har døgnåbent og mulighed for indlæggelse. Alt dette gør, at vi fungerer som henvisningshospital, og har et godt samarbejde med henvisende dyrlægekollegaer, hvor vi bl.a. holder henvisningsaftener med oplæg fra vor egne dyrlæger.

Udover vores henvisningspatienter betjener vi også primærpatienter og ser en del, der henvender sig for at få en second opinion. Vores døgnvagt for syge og tilskadekommende dyr, tiltrækker også en del patienter uden for normal arbejdstid.

Evidensia Karlslunde Dyrehospital råder over moderne bygninger og avanceret udstyr, herunder bl.a. CT-skanner. Vi har et højt fokus på vidensdeling, kurser og efteruddannelse, og har et arbejdsmiljø der er præget af læring og inspiration – til gavn for den enkelte, virksomheden og ikke mindst vores patienter.

Evidensia Karlslunde Dyrehospital består af et friskt team af dyrlæger, veterinærsygeplejersker, elever og dyrlægestuderende, der hver dag sørger for en hyggelig stemning i et travlt miljø. Vores store team gør det muligt at opnå sparring gennem hele dagen, med dygtige og erfarne kolleger indenfor forskellige felter. Herudover holder vi forskellige sociale arrangementer internt for medarbejderne på dyrehospitalet.

Evidensia Karlslunde Dyrehospitals ligger centralt, hvilket gør det let at komme til hospitalet døgnet rundt. Motorvejen er lige rundt om hjørnet, der er tilknyttet en stor P-plads og bussen kører til døren.

Hospitalet ledes dagligt af Thomas Egelund, som har dedikeret sit praksisliv til at sikre næste generation inden for især kirurgi. 

Medarbejdere

Evidensia som arbejdsplads

Vi er ca. 120 medarbejdere nogle i en ung krop, andre med et ungt sind, og vi bestræber os på at få det bedste ud af hverdagen. Derfor holder vi team-dage på klinikkerne, vi fejrer mål og succes i hverdagen, har forskellige sociale og faglige arrangementer som f.eks. vores årlige Evidensia dag og en stor julefrokost for hele Evidensia i Danmark.

Arbejder du allerede hos Evidensia DK?

Hjælp os med rekrutteringen, og find selv din nye kollega!

email
@evidensia.dk
Teamtailor

Karriereside fra Teamtailor