Klinik

Faxe Dyrehospital

Connect

Vi sætter en ære i at kunne tilbyde en professionel og omsorgsfuld behandling af vores patienter og yde en høj service over for vores klienter.

Vores team består af dyrlæger, veterinærsygeplejersker og veterinærsygeplejerskeelever som alle bidrager til en udfordrende og interessant hverdag, hvor høj faglighed er i centrum. Vi værner om et godt arbejdsklima med tid til faglig sparring, hyggestemning og smil på læben i en travl hverdag. Vores personaleforening planlægger løbende sociale arrangementer.

Evidensia Faxe Dyrehospital har en spændende og alsidig arbejdsgang, idet vi fungerer både som henvisningshospital og som primærpraksis.  Vi tilser en stor andel ortopædiske og neurologiske patienter og er udstyret med avancerede diagnostiske redskaber, herunder blandt andet CT scanner og skopiudstyr. Derudover udfører vi medicinske udredninger inden for bl.a. gastroenterologi, urologi og endokrinologi. Andre specialer på dyrehospitalet er dermatologi og veterinær kiropraktik samt bløddelskirurgi.

Vi tilbyder et arbejdsmiljø der støtter op omkring videreuddannelse af vores medarbejderes faglige interesser og kompetencer, både i det daglige arbejde på dyrehospitalet men også via betalte kurser og videreuddannelse.

På Evidensia Faxe Dyrehospital lægger vi stor vægt på optimal patientpleje under hele forløbet, lige fra indlæggelse, til anæstesi, smertebehandling og hjemsendelse. En god kliniktilvænning af unge dyr er også et område vi lægger vægt på. Dette er muligt, fordi vores hverdag er bygget op om et fagligt stærkt team, der har fokus på samarbejde og holdånd.  

Dyrlæger fra Evidensia Faxe Dyrehospital indgår i Evidensias vagtordning, der tilbyder døgnvagt til akut tilskadekomne og syge dyr. 

Evidensia Faxe Dyrehospital ligger på Sydsjælland en times kørsel fra København og med togmulighed fra Køge. 

Connect

Connect med os for at holde dig opdateret med nye job.

Alle jobs

Evidensia som arbejdsplads

Vi er ca. 120 medarbejdere nogle i en ung krop, andre med et ungt sind, og vi bestræber os på at få det bedste ud af hverdagen. Derfor holder vi team-dage på klinikkerne, vi fejrer mål og succes i hverdagen, har forskellige sociale og faglige arrangementer som f.eks. vores årlige Evidensia dag og en stor julefrokost for hele Evidensia i Danmark.

Vi tilbyder

 • Uddannelse og videreuddannelse

  Evidensia er en ambitiøs virksomhed med stort fokus på udvikling og faglig sparring.

  Vi arbejder med en anerkendende og systematisk tilgang til uddannelse og udvikling, og du har mange muligheder for en strålende karriere hos Evidensia, hvor du kan videreudvikle dine evner.

  Vi bruger bl.a. undervisning på tværs af klinikkerne foretaget af nogle af Danmarks dygtigste dyrlæger, kurser fra The International Veterinary Academy og har internationale samarbejdspartnere.

 • Ny teknologi og specialudstyr

  Evidensia investerer i fremtiden. Flere af Evidensias klinikker er henvisningshospitaler og har specialudstyr til undersøgelser og operationer. Vi investerer gerne i ny teknologi til gavn for vores medarbejdere, klienter og fremtiden.

 • Et godt fagligt og socialt arbejdsklima

  Hos Evidensia får du en stor selvstændighed i jobbet – og ansvar der følger med din erfaring. Vi har en uformel omgangstone hvor vi lægger vægt på humor og et godt grin i hverdagen.

 • Personalegoder

  Vi tilbyder en sundhedsforsikring fra dag ét, en attraktiv pensionsordning og fem feriefridage der optjenes løbende.

  Derudover er der forskellige personalegoder på den enkelte klinik, f.eks. frugtordning, diverse snacks/drikkevarer og betalt frokost ved særlige lejligheder o.l.

  Vi får løbende flere personalegoder, bl.a. også rabatordninger hos forskellige virksomheder.

Frederikssundsvej 195B
2700 Brønshøj Kørselsvejledning Vis side

Dahlgaard Dyreklinik

Kajerødvej 19
3460 Birkerød Kørselsvejledning dahlgaard@evidensia.dk 45810233 Vis side

Faxe Dyrehospital

Industriparken 11
4640 Faxe Kørselsvejledning faxe@evidensia.dk 56715019 Vis side

Faxe Hestehospital

Industriparken 11
4640 Faxe Kørselsvejledning faxe.hest@evidensia.dk 56715019 Vis side

Karlslunde Dyrehospital

Greve main 41
2670 Greve Kørselsvejledning karlslunde@evidensia.dk 46151525 Vis side

Kolding Dyrehospital

Eliassensvej 5
6000 Kolding Kørselsvejledning kolding@evidensia.dk 75522333 Vis side

Næstved Dyrehospital

Enggårdsvej 2
4700 Næstved Kørselsvejledning naestved@evidensia.dk 55771477 Vis side

Slotsbyen Dyreklinik

Jespervej 96 C
3400 Hillerød Kørselsvejledning slotsbyen@evidensia.dk 48221530 Vis side

Vordingborg Dyrehospital

Kværnvej 8
4760 Vordingborg Kørselsvejledning vordingborg@evidensia.dk 55344949 Vis side

Arbejder du allerede hos Evidensia Dyrehospital A/S?

Hjælp os med rekrutteringen, og find selv din nye kollega!

email
@evidensia.dk
Teamtailor

Karriereside fra Teamtailor