facebook tracking
Klinik

Faxe Dyrehospital

Connect
Velkommen til Faxe

Vi sætter en ære i at kunne tilbyde en professionel og omsorgsfuld behandling af vores patienter og yde en høj service over for vores klienter.

Vores team består af dyrlæger, veterinærsygeplejersker og veterinærsygeplejerskeelever som alle bidrager til en udfordrende og interessant hverdag, hvor høj faglighed er i centrum. Vi værner om et godt arbejdsklima med tid til faglig sparring, hyggestemning og smil på læben i en travl hverdag. Vores personaleforening planlægger løbende sociale arrangementer.

Evidensia Faxe Dyrehospital har en spændende og alsidig arbejdsgang, idet vi fungerer både som henvisningshospital og som primærpraksis.  Vi tilser en stor andel ortopædiske og neurologiske patienter og er udstyret med avancerede diagnostiske redskaber, herunder blandt andet CT scanner og skopiudstyr. Derudover udfører vi medicinske udredninger inden for bl.a. gastroenterologi, urologi og endokrinologi. Andre specialer på dyrehospitalet er dermatologi og veterinær kiropraktik samt bløddelskirurgi.

Vi tilbyder et arbejdsmiljø der støtter op omkring videreuddannelse af vores medarbejderes faglige interesser og kompetencer, både i det daglige arbejde på dyrehospitalet men også via betalte kurser og videreuddannelse.

På Evidensia Faxe Dyrehospital lægger vi stor vægt på optimal patientpleje under hele forløbet, lige fra indlæggelse, til anæstesi, smertebehandling og hjemsendelse. En god kliniktilvænning af unge dyr er også et område vi lægger vægt på. Dette er muligt, fordi vores hverdag er bygget op om et fagligt stærkt team, der har fokus på samarbejde og holdånd.  

Dyrlæger fra Evidensia Faxe Dyrehospital indgår i Evidensias vagtordning, der tilbyder døgnvagt til akut tilskadekomne og syge dyr. 

Evidensia Faxe Dyrehospital ligger på Sydsjælland en times kørsel fra København og med togmulighed fra Køge. 

Medarbejdere

Evidensia som arbejdsplads

Vi er ca. 120 medarbejdere nogle i en ung krop, andre med et ungt sind, og vi bestræber os på at få det bedste ud af hverdagen. Derfor holder vi team-dage på klinikkerne, vi fejrer mål og succes i hverdagen, har forskellige sociale og faglige arrangementer som f.eks. vores årlige Evidensia dag og en stor julefrokost for hele Evidensia i Danmark.

Arbejder du allerede hos Evidensia DK?

Hjælp os med rekrutteringen, og find selv din nye kollega!

email
@evidensia.dk
Teamtailor

Karriereside fra Teamtailor