facebook tracking
Klinik

Evidensia Danmark

Connect
Velkommen til administrationen

​I administrationen hos Evidensia Danmark finder du kompetente medarbejdere indenfor alt fra økonomi og IT, til Marketing og HR. Vi motiveres af udfordringer og løser alle opgaver store som små med stor faglighed og professionalisme.

På nuværende tidspunkt er Evidensias administration lokaliseret i henholdsvis Næstved med Økonomi, og Karlslunde Dyrehospital med Marketing og HR. Vi arbejder på tværs af faglige kompetencer og forsøger hele tiden at videreudvikle os.

Vi stiller høje krav til serviceniveau og bestræber os på at give gode kundeoplevelser. Da organisationen har vokseværk – og vi gerne vil fortsætte den positive udvikling, har vi brug for innovative medarbejdere der tænker løsningsorienteret og ser udfordringer frem for forhindringer.

Medarbejdere

Evidensia som arbejdsplads

Vi er ca. 120 medarbejdere nogle i en ung krop, andre med et ungt sind, og vi bestræber os på at få det bedste ud af hverdagen. Derfor holder vi team-dage på klinikkerne, vi fejrer mål og succes i hverdagen, har forskellige sociale og faglige arrangementer som f.eks. vores årlige Evidensia dag og en stor julefrokost for hele Evidensia i Danmark.

Arbejder du allerede hos Evidensia DK?

Hjælp os med rekrutteringen, og find selv din nye kollega!

email
@evidensia.dk
Teamtailor

Karriereside fra Teamtailor