facebook tracking
Klinik

Dahlgaard Dyreklinik

Connect
Velkommen til Dahlgaard

Dahlgaard Dyreklinik har siden 1997 ligget i hjertet af Birkerød.

Den hyggeligt stråtækte klinik huser 4 dyrlæger og 3 veterinær-sygeplejersker, samt et forskelligt antal af veterinærsygeplejerske elever. Dyreklinikken er kendt for professionel og omsorgsfuld behandling og pleje, og der er nær kontakt med et venligt og loyalt klientel.

Klinikken udfører i dagligdagen rutinemæssig praksis med sundhedseftersyn og konsultationer, billeddiagnostik i form af røntgen og ultralyd, tandbehandlinger, samt elektiv og avanceret bløddelskirurgi. Klinikken er udstyret med tandrøntgen og laser-apparat, og skopi-udstyr som anvendes ved sterilisationer og lidelser i mave-tarm kanalen. Dyrlægernes specialer ligger derudover inden for geriatriske hunde og katte, akupunktur, øjenlidelser, hudsygdomme og orthopædi.

Som en del af teamet på Evidensia Dahlgaard Dyreklinik vil du indgå i en travl men hyggelig hverdag med gode og engagerede kollegaer, hvor høj faglighed og god service er i højsædet.

Medarbejdere

Evidensia som arbejdsplads

Vi er ca. 120 medarbejdere nogle i en ung krop, andre med et ungt sind, og vi bestræber os på at få det bedste ud af hverdagen. Derfor holder vi team-dage på klinikkerne, vi fejrer mål og succes i hverdagen, har forskellige sociale og faglige arrangementer som f.eks. vores årlige Evidensia dag og en stor julefrokost for hele Evidensia i Danmark.

Arbejder du allerede hos Evidensia DK?

Hjælp os med rekrutteringen, og find selv din nye kollega!

email
@evidensia.dk
Teamtailor

Karriereside fra Teamtailor