facebook tracking
Klinik

Dahlgaard Dyreklinik

Connect
Velkommen til Dahlgaard

Dahlgaard Dyreklinik har siden 1997 ligget i hjertet af Birkerød.

Den hyggeligt stråtækte klinik huser 4 dyrlæger og 3 veterinær-sygeplejersker, samt et forskelligt antal af veterinærsygeplejerske elever. Dyreklinikken er kendt for professionel og omsorgsfuld behandling og pleje, og der er nær kontakt med et venligt og loyalt klientel.

Klinikken udfører i dagligdagen rutinemæssig praksis med sundhedseftersyn og konsultationer, billeddiagnostik i form af røntgen og ultralyd, tandbehandlinger, samt elektiv og avanceret bløddelskirurgi. Klinikken er udstyret med tandrøntgen og laser-apparat, og skopi-udstyr som anvendes ved sterilisationer og lidelser i mave-tarm kanalen. Dyrlægernes specialer ligger derudover inden for geriatriske hunde og katte, akupunktur, øjenlidelser, hudsygdomme og orthopædi.

Som en del af teamet på Evidensia Dahlgaard Dyreklinik vil du indgå i en travl men hyggelig hverdag med gode og engagerede kollegaer, hvor høj faglighed og god service er i højsædet.

Medarbejdere

Evidensia som arbejdsplads

Vi er ca. 120 medarbejdere nogle i en ung krop, andre med et ungt sind, og vi bestræber os på at få det bedste ud af hverdagen. Derfor holder vi team-dage på klinikkerne, vi fejrer mål og succes i hverdagen, har forskellige sociale og faglige arrangementer som f.eks. vores årlige Evidensia dag og en stor julefrokost for hele Evidensia i Danmark.

Vi tilbyder

 • Uddannelse og videreuddannelse

  Evidensia er en ambitiøs virksomhed med stort fokus på udvikling og faglig sparring.

  Vi arbejder med en anerkendende og systematisk tilgang til uddannelse og udvikling, og du har mange muligheder for en strålende karriere hos Evidensia, hvor du kan videreudvikle dine evner.

  Vi bruger bl.a. undervisning på tværs af klinikkerne foretaget af nogle af Danmarks dygtigste dyrlæger, kurser fra The International Veterinary Academy og har internationale samarbejdspartnere.

 • Ny teknologi og specialudstyr

  Evidensia investerer i fremtiden. Flere af Evidensias klinikker er henvisningshospitaler og har specialudstyr til undersøgelser og operationer. Vi investerer gerne i ny teknologi til gavn for vores medarbejdere, klienter og fremtiden.

 • Et godt fagligt og socialt arbejdsklima

  Hos Evidensia får du en stor selvstændighed i jobbet – og ansvar der følger med din erfaring. Vi har en uformel omgangstone hvor vi lægger vægt på humor og et godt grin i hverdagen.

 • Personalegoder

  Vi tilbyder en sundhedsforsikring fra dag ét, en attraktiv pensionsordning og fem feriefridage der optjenes løbende.

  Derudover er der forskellige personalegoder på hver klinik, f.eks. frugtordning, madordninger o.l.

  Vi får løbende flere personalegoder bl.a. også rabatordninger hos forskellige virksomheder.

Arbejder du allerede hos Evidensia DK?

Hjælp os med rekrutteringen, og find selv din nye kollega!

email
@evidensia.dk
Teamtailor

Karriereside fra Teamtailor