facebook tracking
Klinik

Brønshøj Dyreklinik

Connect
Velkommen til Brønshøj

Brønshøj Dyreklinik er en lille hyggelig klinik beliggende på Frederikssundsvej, hvor der både er gode muligheder for offentlig transport, samt gratis parkering på diverse sideveje. 

Brønshøj Dyreklinik består af tre dyrlæger, tre veterinærsygeplejerskeelever, en dyrlægestuderende og klinikassistent. Du vil blive en del af et team der arbejder tæt sammen - bogstaveligt talt. Vores klinik er lille, men hvad der mangler i kvadratmeter har vi i kollegialt samvær.  Vi har en flad struktur, der sikrer en spændende hverdag for alle.

Vi udfører almindelig medicinsk diagnostik og behandling, kirurgi og røntgen. Derudover laver vi tandbehandlinger hvor digital tandrøntgen er en del af proceduren. Vi lægger vægt på at arbejde med moderne udstyr, for at sikre en hurtig og korrekt diagnosticering, og har eget laboratorium og operationsstue.

Som en del af teamet på Brønshøj Dyreklinik vil du få en hyggelig hverdag med gode og engagerede kollegaer, hvor høj faglighed og god service er i top.

Evidensia som arbejdsplads

Vi er ca. 120 medarbejdere nogle i en ung krop, andre med et ungt sind, og vi bestræber os på at få det bedste ud af hverdagen. Derfor holder vi team-dage på klinikkerne, vi fejrer mål og succes i hverdagen, har forskellige sociale og faglige arrangementer som f.eks. vores årlige Evidensia dag og en stor julefrokost for hele Evidensia i Danmark.

Vi tilbyder

 • Uddannelse og videreuddannelse

  Evidensia er en ambitiøs virksomhed med stort fokus på udvikling og faglig sparring.

  Vi arbejder med en anerkendende og systematisk tilgang til uddannelse og udvikling, og du har mange muligheder for en strålende karriere hos Evidensia, hvor du kan videreudvikle dine evner.

  Vi bruger bl.a. undervisning på tværs af klinikkerne foretaget af nogle af Danmarks dygtigste dyrlæger, kurser fra The International Veterinary Academy og har internationale samarbejdspartnere.

 • Ny teknologi og specialudstyr

  Evidensia investerer i fremtiden. Flere af Evidensias klinikker er henvisningshospitaler og har specialudstyr til undersøgelser og operationer. Vi investerer gerne i ny teknologi til gavn for vores medarbejdere, klienter og fremtiden.

 • Et godt fagligt og socialt arbejdsklima

  Hos Evidensia får du en stor selvstændighed i jobbet – og ansvar der følger med din erfaring. Vi har en uformel omgangstone hvor vi lægger vægt på humor og et godt grin i hverdagen.

 • Personalegoder

  Vi tilbyder en sundhedsforsikring fra dag ét, en attraktiv pensionsordning og fem feriefridage der optjenes løbende.

  Derudover er der forskellige personalegoder på hver klinik, f.eks. frugtordning, madordninger o.l.

  Vi får løbende flere personalegoder bl.a. også rabatordninger hos forskellige virksomheder.

Arbejder du allerede hos Evidensia DK?

Hjælp os med rekrutteringen, og find selv din nye kollega!

email
@evidensia.dk
Teamtailor

Karriereside fra Teamtailor