facebook tracking
Klinik

Brønshøj Dyreklinik

Connect
Velkommen til Brønshøj

Brønshøj Dyreklinik er en lille hyggelig klinik beliggende på Frederikssundsvej, hvor der både er gode muligheder for offentlig transport, samt gratis parkering på diverse sideveje. 

Brønshøj Dyreklinik består af tre dyrlæger, tre veterinærsygeplejerskeelever, en dyrlægestuderende og klinikassistent. Du vil blive en del af et team der arbejder tæt sammen - bogstaveligt talt. Vores klinik er lille, men hvad der mangler i kvadratmeter har vi i kollegialt samvær.  Vi har en flad struktur, der sikrer en spændende hverdag for alle.

Vi udfører almindelig medicinsk diagnostik og behandling, kirurgi og røntgen. Derudover laver vi tandbehandlinger hvor digital tandrøntgen er en del af proceduren. Vi lægger vægt på at arbejde med moderne udstyr, for at sikre en hurtig og korrekt diagnosticering, og har eget laboratorium og operationsstue.

Som en del af teamet på Brønshøj Dyreklinik vil du få en hyggelig hverdag med gode og engagerede kollegaer, hvor høj faglighed og god service er i top.

Evidensia som arbejdsplads

Vi er ca. 120 medarbejdere nogle i en ung krop, andre med et ungt sind, og vi bestræber os på at få det bedste ud af hverdagen. Derfor holder vi team-dage på klinikkerne, vi fejrer mål og succes i hverdagen, har forskellige sociale og faglige arrangementer som f.eks. vores årlige Evidensia dag og en stor julefrokost for hele Evidensia i Danmark.

Arbejder du allerede hos Evidensia DK?

Hjælp os med rekrutteringen, og find selv din nye kollega!

email
@evidensia.dk
Teamtailor

Karriereside fra Teamtailor